Particulier en professioneel

Het Zorghorloge is in diverse situaties toepasbaar. Thuis, in een zorgvilla, maar ook intramuraal, als professioneel zorgalarmeringssysteem. 


In en om het huis

Bij langer zelfstandig thuis wonen, thuis-revalidatie of herstel. Dan is het handig dat niet alleen u, maar ook de alarmcentrale, huisarts en uw naaste familie toegang hebben tot uw systeem. Allen met een eigen inlogcode en bevoegdheid. Daarmee bent u zelfstandig, maar toch verbonden en bewaakt. Als er iets gebeurt, is hulp nooit ver weg.Bij kleinschalig wonen

In een zorgvilla, zorgboerderij of appartementencomplex kunt u gezamenlijk gebruik maken van één netwerk. Het Zorghorloge ontzorgt u als zorgprofessional door op de achterwacht de eerste oproepen te behandelen en pas in tweede lijn de oproepen aan u door te melden. Daarmee ontzorgen we u, zeker in de nacht. 


Het Zorghorloge pro

in zorginstellingen, klinieken 

en ziekenhuizen  

In ziekenhuizen, zorginstellingen en klinieken is Het Zorghorloge pro de moderne opvolger van het traditionele zusteroproepsysteem. HZ pro alarmeert, communiceert, monitort en bewaakt uw patienten. Verplegend personeel wordt ontzorgd, terwijl patienten worden gefaciliteerd om veel actiever te zijn.

Lees meer...