Ondersteunt uw zelfstandigheid

InnovCare is een systeem dat als doel heeft om ouderen te ondersteunen om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. 

Het Zorghorloge is onderdeel van dit systeem en wordt hierin gebruikt als alarm en monitoring tool. In geval van nood is hulp altijd dichtbij. Aan de andere kant, door het monitoren van een aantal gezondheidsparameters, is vroegtijdige detectie en waarschuwing mogelijk bij  afwijkingen en veranderingen.  
Functionaliteiten

Alarmeren: detecteert het horloge een val, verandering in temperatuur of hartslag, dan slaat het horloge automatisch alarm. Er wordt dan een live spraakverbinding opgezet met een hulpverlener op afstand. 

Herinneren: Het Zorghorloge kan u helpen herinneren aan het innemen van uw medicijnen, verjaardagen of afspraken. Of een suggestie doen voor het maken van een dagelijkse wandeling. Via het InnovCare platform kan individueel worden ingesteld waarvoor u herinneringen wilt ontvangen en wanneer. 

Lange termijn monitoring: data van de sensoren in Het Zorghorloge wordt opgeslagen en geanalyseerd in het InnovCare systeem. Op basis daarvan kunnen afwijkingen en veranderingen in zowel fysieke als mentale gesteldheid, vroegtijdig worden opgemerkt.


Internationale samenwerking

InnovCare is een AAL (Active Assisted Living) project, gesteund en mede gefinancierd door de Europese Unie. In een internationaal consortium met partners uit verschillende landen, werken we samen om InnovCare te realiseren.Doe mee aan de proefprojecten!

in Noorwegen, Israel of Nederland

Een belangrijk onderdeel van het project, zijn de pilots. Pilots zullen worden opgezet in drie verschillende landen: Nederland, Noorwegen en Israel. Voor de pilots zijn we op zoek naar deelnemers. Zowel gebuikers als professionals en mantelzorgers. Gedurende het traject zullen deelnemers uitgebreid worden begeleid. Deelnemers worden voorzien van apparatuur en getraind in het gebruik ervan. Bent u geinteresseerd om deel te nemen? Neem contact met ons op!Meer informatie over deelname of opgave voor de pilots bij

Kempen Life

088 3100 400

info@kempenlife.nl

Ninthway (Het Zorghorloge)

0524 29 09 09

info@ninthway.eu


Volg het project


Meer informatie, nieuws en updates op www.innovcare.org

Updates over het project zijn ook te volgen op onze facebookpagina 

  facebook.com/hetzorghorloge