Patient monitoring en alarm systeem

Omdat Het Zorghorloge gebruik maakt van schaalbare, onderliggende technologie, kan Het Zorghorloge ook in netwerkconfiguratie worden toegepast in professionele systemen. Denk aan ziekenhuizen, zorginstellingen of klinieken.

Het Zorghorloge verandert dan in een draagbaar alarm en monitoring device, dat onderdeel is van een integraal systeem. Het Zorghorloge pro kan worden gezien als de moderne opvolger van het traditionele zusteroproepsysteem, met de mogelijkheid om te alarmeren, communiceren, herinneren en monitoren.Tot wel 4.000 horloges

Een Zorghorloge pro netwerk kan tot 4.000 horloges aan. 24 Uur per dag, bidirectioneel en volledig gecontroleerd en bewaakt.

Het Zorghorloge pro netwerk is een zogenaamd 'private area network', gebaseerd op de Ninthway high secure netwerktechnologie, een technologie, speciaal ontwikkeld voor veeleisende applicaties zoals beveiliging en zorg. 
Dit zeggen de zorgprofessionals


"Wat we erg goed vinden is dat het ons als zorgaanbieder ook een beetje ontzorgt. Het geeft een veilig gevoel dat er 24 uurs alarmering op de achtergrond is die ons weer alarmeert. Anders moet je toch een extra personeelslid rond hebben lopen."

Jan en Annelies Hoving, zorgboererij 'De Klumpe'

"Het Zorghorloge geeft mensen regie en eigenwaarde, en dat is wat ik belangrijk vind."

Klaartje Schouten, 'De Adrianahoeve'


Meer weten?

Neem contact op met Martine Bal

macbal@9tc.eu

06 51 96 22 39