Om te alarmeren, communiceren, monitoren en bewaken


Alarmeren


Herinneren


Monitoren

De primaire taak van Het Zorghorloge is alarmeren. Zowel passief (automatisch bij vallen of verandering in temperatuur en hartslag) als actief (druk op de knop). Het activeren van een alarm zorgt voor de opzet van een live spraakverbinding met een hulpverlener op afstand.

Naast alarmeren, kan Het Zorghorloge ook gebruikt worden om te 'herinneren'. Bijvoorbeeld voor het innemen van medicijnen, verjaardagen, doktersafspraken of een dagelijkse wandeling.

De sensoren van Het Zorghorloge leveren data, die gebruikt kan worden voor langere termijn monitoring en analyse ten behoeve van gezondheidsverbetering of het detecteren van verandering in mentale of fysieke gesteldheid. 


Individuele instellingen

Het Zorghorloge kent een persoonlijk waarschuwingsprofiel. Dat wil zeggen dat individueel ingesteld kan worden op welke wijze alarm geslagen of herinnerd kan worden, door middel van geluid, pictogrammen, gesproken boodschappen of vibratie. Zo is er altijd een mogelijkheid om te alarmeren en herinneren, op een manier die bij de drager past. Geluid


Iconen


Gesproken berichten


Waarschuing o.b.v. licht en kleuren


Tekst boodschappen


Vibratie/buzzer