"Door Het Zorghorloge voel ik mij zelfstandig en veilig. Ik ben onafhankelijk, maar in geval van nood is er altijd iemand in de buurt". Zorg in eigen hand


Zelfstandig en zelfredzaam

We zullen allemaal langer zelfstandig thuis moeten blijven wonen. We moeten zelf zorgen voor hulp en ondersteuning als we die nodig hebben. Vergoeding van zorg en hulpmiddelen is niet meer vanzelfsprekend. Zelfstandigheid en zelfredzaamheid zijn de sleutelwoorden.


Ontzorg uw omgeving

Met Het Zorghorloge neemt u uw zorg in eigen hand en hoeft u uw omgeving niet te belasten. Het horloge wordt aangesloten op een zorgcentrale waar een professional in geval van nood direct de juiste hulp in kan schakelen.


Zo werkt het

Horloge + Basisunit

U sluit een abonnement af bij één van de aanbieders van Het Zorghorloge. Bij het horloge hoort een basisunit die via internet de verbinding met het alarmsysteem in de cloud maakt. Het systeem wordt door een monteur bij u aangesloten en ingesteld.

Alarmoproep naar zorgcentrale

In geval van nood komt het alarm binnen bij de meldkamer. Daar zit een getrainde professional die direct de juiste hulp in kan schakelen.

Alarmopvolging

Afhankelijk van de situatie wordt de oproep doorgegeven aan uw eigen huisarts, thuiszorgorganisatie of familie. Dat wordt tijdens installatie met u afgestemd. U geeft aan wie uw contactpersonen zijn.


Uw eigen alarmsysteem

Het Zorghorloge is onderdeel van uw eigen virtuele alarm systeem. Via een applicatie logt u in op uw systeem. U kunt ook anderen toegang geven tot uw systeem. Ieder met een eigen inlogcode en bevoegdheidsniveau. Bijvoorbeeld om de data in te zien die de sensoren van het horloge afgeven. Of om een medicatieschema of afspraak in te voeren. 

Voor zorgprofessionals is er een speciale meldkamerapplicatie ontwikkeld waarmee oproepen van het horloge kunnen worden aangenomen en gelogd. Via de applicatie kunnen o.a. een spraakverbinding worden gemaakt en berichten worden verstuurd.


Dit zeggen onze gebruikers


"Sinds ik het horloge draag, voel ik me zo veilig en zelfstandig. Ik weet dat er altijd mensen in de buurt zijn die me helpen en dat is een heel prettig gevoel".

Mevrouw Goldsmann

"Veilig, ook voor mijn kinderen, 

die zijn rustiger".

Meneer Groenhof"Voor ons is het heel fijn om te weten dat als er iets gebeurt, dat er dan direct adequaat wordt ingegrepen. Wij kunnen als kinderen niet a la minuut hier zijn om hem te helpen."

Dochter van meneer Groenhof


Meer weten?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

T: 0524 29 07 70

E: hetzorghorloge@xs4all.nl